Timecheckers

geschiedenis

Timecheckers is een initiatief van Jeroen Burger van Edge Technologies in samenwerking met het Unovate van het Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMCU).
Met een gepassioneerd team is hard gewerkt aan het ontwikkeling van een nieuwe patiëntvriendelijke service om wachttijden in poliklinieken te verminderen.


partnership

Tele2 is onze distributeur en communicatiepartner. Uiteraard maken wij gebruik van de sms dienstverlening van Tele2.

ETA

Timecheckers groeide op verzoek van Tele2 door naar een systeem van Estimated Time of Arrival waardoor klanten geautomatiseerd geïnformeerd worden over de geplande én de actuele tijd van aankomst.


development

Voor de software development tekent Edge Technologies die met een complementair team en een gedistribueerd werkmodel innovatieve produkten en services ontwikkelt op een lineair schaalbaar XML platform van 1060Research. Met aansprekende successen bij A-level klanten wordt schaalgrootte en complexiteit gekraakt voor impact-, performance management, service assurance en provisioning.

Placeholder

Jeroen Burger

Founder


Entrepeneur, complex sales en slimme innovaties zijn zijn territorium. Creatief en gedreven door relaties in alle vormen. Vriendschap, zakelijke relaties, korte ontmoetingen kunnen alleen interessant zijn als mensen durven te verbinden. Geniet van goede koffie en golf.Placeholder

Sven Wallage

Founder


Dr.Ir. in de elektrotechiek. Een kei in new service development en network design. Onvermoeibaar en gepassioneerd om eenvoud te creëren in complexe omgevingen. Uitgebreide werkervaring bij telecombedrijven en de grootzakelijke markt. Verenigd high level en abstracties met praktijk-gerichte oplossingen.